Video

A Month in the Sky

Je komt de meest fantastische luchtvideomontages tegen op YouTube. Zeker nu 4K cameradrones zoals de DJI Inspire 1 gemeengoed beginnen te worden zie je producties van bijzonder hoge kwaliteit voorbij komen. Zo ook ‘A Month in the Sky’, gemaakt door Chris Feulner van ActivFilms.

“Ik bewaar bijzondere herinneringen aan het maken van deze film. Zo klauterde ik over een riggel in de Kalalau-vallei in Hawaii met de drone bungelend aan mijn backpack, waarna ik deze vanaf een klif op 1.000 meter hoogte weg liet vliegen. Of de dag dat ik om vijf uur ’s ochtends opstond om de zonsopgang bij Makapu’u vast te leggen. Weer op een andere dag sprintte ik terug naar de auto om na het maken van wat opnamen bij de Bay Bridge in San Francisco nog wat lichtstralen te vangen in een ander deel van de stad. Helemaal memorabel was het achtervolgen van een Lamborghini van een half miljoen dollar over the hoogste brug in Californië. Deze momenten vergeet ik nooit meer.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier