Productnieuws

Dronemaker DJI hint op nieuw product in ‘Evolve again’ teaservideo

Op 8 april aanstaande organiseert dronefabrikant DJI een live event in New York, Londen, en Munchen. Wat het bedrijf precies gaat aankondigen is nog niet bekend maar eerdere geruchten doen vermoeden dat het om de presentatie van de Phantom 3 zal gaan, een drone die ofwel de populaire Phantom 2 Vision+ opvolgt of gepositioneerd wordt tussen de Phantom 2-serie quadcopters en het 4K topmodel Inspire 1. Tot 8 april moeten we het met de slogan ‘It’s time to evolve again’ doen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier