BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Duocopter maakt onwaarschijnlijke salto’s

Als we het op Dronewatch over ‘drones’ hebben, dan bedoelen we meestal quadcopters, ofwel toestellen met vier propellers. Daarnaast komen er wel eens hexacopters en octocopters voorbij, uitgerust met zes respectievelijk acht propellers. Maar over duocopters hebben we nog niet eerder geschreven, omdat deze niet bepaald gangbaar zijn. Maar ze bestaan wel en kunnen zelfs bijzonder acrobatische toeren uithalen, zoals onderstaande video bewijst.

Duocopters of BiCopters zijn vooral geliefd bij hobbyisten die wel eens wat anders in elkaar willen knutselen. Je leest meer over de principes van een duocopter op OpenPilot, en op RCGroups.com zijn er ook discussies te vinden over dit onderwerp.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.