Drone filmt overblijfselen van wat ooit Het Land van Ooit was

Ooit was Het Land van Ooit een populaire bestemming voor gezinnen. Het attractiepark profileerde zich rond een ridderthema dat zowel kinderen als hun ouders aansprak. Helaas sloot het park in 2007 haar deuren nadat een tweede faillissement werd uitgesproken. Lage bezoekcijfers door het slechte weer werd genoemd als oorzaak, veel attracties stonden buiten. In tegenstelling tot veel andere pretparken was er veel nadruk op theater, er liepen dan ook bovengemiddeld veel acteurs rond in het park.

Filmmaker Ralph Denessen besloot om het park te bezoeken en de overblijfselen van de attracties te filmen, daarbij volop gebruik makend van een drone. Daarbij brengt hij de vergane glorie van het park prachtig in beeld. Volgens plannen van de gemeente Heusden, die de grond en de opstallen opkocht, zal het terrein worden opengesteld als wandelgebied.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Drone filmt overblijfselen van wat ooit Het Land van Ooit was

  • 8 februari 2016 om 10:22
    Permalink

    zo zonde van dit park het was er altijd zo mooi en leuk en gezellig ook zelfs voor de oudere kinderen die wisten zich daar te vermaken beter zouden ze het weer mooi opknappen met weer mooie shows

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier