BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone filmt overblijfselen van wat ooit Het Land van Ooit was

Ooit was Het Land van Ooit een populaire bestemming voor gezinnen. Het attractiepark profileerde zich rond een ridderthema dat zowel kinderen als hun ouders aansprak. Helaas sloot het park in 2007 haar deuren nadat een tweede faillissement werd uitgesproken. Lage bezoekcijfers door het slechte weer werd genoemd als oorzaak, veel attracties stonden buiten. In tegenstelling tot veel andere pretparken was er veel nadruk op theater, er liepen dan ook bovengemiddeld veel acteurs rond in het park.

Filmmaker Ralph Denessen besloot om het park te bezoeken en de overblijfselen van de attracties te filmen, daarbij volop gebruik makend van een drone. Daarbij brengt hij de vergane glorie van het park prachtig in beeld. Volgens plannen van de gemeente Heusden, die de grond en de opstallen opkocht, zal het terrein worden opengesteld als wandelgebied.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

One Response

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.