BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Braziliaanse drone-operator vervolgd voor ongeluk

Het Braziliaanse luchtfotografiebedrijf Caraca Imagens wordt vervolgd voor het veroorzaken van letsel als gevolg van een neerstortende drone. Een drone-operator van het bedrijf besloot om een vlag aan een drone te binden en ermee boven een menigte demonstranten te vliegen. De vlag raakte echter verstrikt in de propellers waardoor het apparaat neerstortte en daarbij twee mensen verwondde aan hoofd en ogen.

De twee slachtoffers hebben aangekondigd het bedrijf – dat tot voor kort een prima reputatie had – aan te klagen. De Braziliaanse luchtvaartautoriteiten hebben bovendien gemeld ook de verantwoordelijke dronepiloot te zullen vervolgen.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.