Politie Rotterdam neemt drone in beslag

De politie van Rotterdam heeft afgelopen vrijdag de drone in beslag genomen van een man die met het apparaat vanuit de lucht opnamen aan het maken was van een grote brand in een gebouw van stichting De Uil. Of de dronepiloot een bekeuring krijgt voor het vliegen boven aaneengesloten bebouwing is niet bekend. Ook is het nog onduidelijk of de man zijn quadcopter al heeft teruggekregen.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools KabelDrone demodag
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.