Politie Rotterdam neemt drone in beslag

De politie van Rotterdam heeft afgelopen vrijdag de drone in beslag genomen van een man die met het apparaat vanuit de lucht opnamen aan het maken was van een grote brand in een gebouw van stichting De Uil. Of de dronepiloot een bekeuring krijgt voor het vliegen boven aaneengesloten bebouwing is niet bekend. Ook is het nog onduidelijk of de man zijn quadcopter al heeft teruggekregen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier