Een boerenbedrijf bekeken vanuit het perspectief van een drone

Je zou spontaan je kantoorbaan opgeven en boer worden, na het bekijken van deze video. De natuur, het wijdse uitzicht, de omgang met dieren.. Natuurlijk is het boerenleven vooral ook vroeg opstaan en hard werken, maar daar hoef je tijdens het bekijken van onderstaande video even niet aan te denken.

De video werd gemaakt door het Britse bedrijf Skyvantage. Voor het maken van de beelden werd gebruik gemaakt van een professionele hexacopter, voorzien van een 4K camera die 360 graden kan draaien. Hierdoor kunnen beelden vanuit allerlei perspectieven worden opgenomen.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools drone command vehicle
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.