LuckyTV: Willy heb een drone

Het incident waarbij drone een drone werd afgepakt van een 39-jarige Hagenaar die met zijn toestel boven Huis Ten Bosch vloog haalde gisteravond zelfs het NOS-journaal. Volgens Sander van de Pavert van LuckyTV betrof het echter niet zomaar een Hagenaar, maar ging het om niemand minder dan koning Willem Alexander, die zijn nieuwe speeltje aan het uitproberen was…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier