Stoomtramrit Hoorn-Medemblik vanuit de lucht gefilmd

Liefhebbers van oude treinen en trams kennen het traject Hoorn-Medemblik wel, waar met enige regelmaat stoomlocomotief Bello te zien is die historische wagens en rijtuigen over het twintig kilometer lange traject tussen de Zuiderzeesteden vervoert. Een deel van de rit werd onlangs vastgelegd door een drone. Op een goed moment komt er ook nog een mooie oldtimer voorbij.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Vanaf 30 augustus 2018 is Wiebe te zien als coach&jurylid in het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Skytools drone command vehicle
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.