Stoomtramrit Hoorn-Medemblik vanuit de lucht gefilmd

Liefhebbers van oude treinen en trams kennen het traject Hoorn-Medemblik wel, waar met enige regelmaat stoomlocomotief Bello te zien is die historische wagens en rijtuigen over het twintig kilometer lange traject tussen de Zuiderzeesteden vervoert. Een deel van de rit werd onlangs vastgelegd door een drone. Op een goed moment komt er ook nog een mooie oldtimer voorbij.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier