Stoomtramrit Hoorn-Medemblik vanuit de lucht gefilmd

Liefhebbers van oude treinen en trams kennen het traject Hoorn-Medemblik wel, waar met enige regelmaat stoomlocomotief Bello te zien is die historische wagens en rijtuigen over het twintig kilometer lange traject tussen de Zuiderzeesteden vervoert. Een deel van de rit werd onlangs vastgelegd door een drone. Op een goed moment komt er ook nog een mooie oldtimer voorbij.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier