Bollenvelden gefilmd door Inspire 1

De zon schijnt momenteel volop en de natuur geeft hieraan gehoor door in een extra rap tempo uit de knop te schieten. Ook de bollenvelden bij Lisse staan momenteel volop in bloei, een tafereel dat erom vraagt om vanuit de lucht gefilmd te worden door een drone. Zo dacht Voormedia er ook over; met een DJI Inspire 1 cameradrone trokken ze erop uit om de bollenvelden in full HD vast te leggen, met onderstaand resultaat.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.