Video

Bollenvelden gefilmd door Inspire 1

De zon schijnt momenteel volop en de natuur geeft hieraan gehoor door in een extra rap tempo uit de knop te schieten. Ook de bollenvelden bij Lisse staan momenteel volop in bloei, een tafereel dat erom vraagt om vanuit de lucht gefilmd te worden door een drone. Zo dacht Voormedia er ook over; met een DJI Inspire 1 cameradrone trokken ze erop uit om de bollenvelden in full HD vast te leggen, met onderstaand resultaat.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier