Zo ziet de luchtstroom onder een drone eruit

Heb je je ook wel eens afgevraagd hoe de luchtstroom onder een drone eruit ziet? Medewerkers van Verge Areo besloten de proef op de som te nemen en plaatsten een rookmachine naast een multirotor. Het resulterende filmpje toont de enorme luchtverplaatsing die de propellers veroorzaken. De beelden worden deels vertraagd weergegeven zodat je de turbulente straal extra goed kunt zien.

- Advertentie -
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.