Ervaar de Keukenhof vanuit de lucht

Het is misschien wel het mooiste lentepark ter wereld: onze eigen Keukenhof bij Lisse, goed voor maar liefst 800.000 bezoekers per jaar. Ruim zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen acht weken lang voor 32 hectare aan geur en kleur. Onderstaande dronevideo biedt je een uniek perspectief op het park. Te zien zijn onder andere een uniek bloemenportret van Vincent van Gogh, het idyllische meer met de fontijn, de typisch Hollandse ophaalbrug en talloze bloemperken.

De beelden werden opgenomen met een DJI Phantom 2 met GoPro Hero 4 camera. De video werd vroeg in de ochtend opgenomen, nog voordat het park geopend was voor bezoekers. Het management van het park was graag bereid mee te werken aan de totstandkoming van de video.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier