ZANO’s obstakeldetectie in de praktijk

Een paar maanden geleden sloot het team achter de ZANO drone met veel succes hun Kickstartcampagne af. Er werd voldoende geld opgehaald om de kleine selfie-drone te kunnen gaan ontwikkelen. Inmiddels maakt het team flinke vorderingen op het gebied van hardware, sensoren en software.

Zo is een prototype van de ZANO drone in staat om geheel zelfstandig obstakels te vermijden. Zodra een botsing dreigt stuurt de drone weg van het gevaar. Dat wordt gedemonstreerd aan de hand van onderstaande video. Een spelletje drone-pingpong, anyone?

https://www.youtube.com/watch?v=ZDaoU30UsOw

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *