BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

ZANO’s obstakeldetectie in de praktijk

Een paar maanden geleden sloot het team achter de ZANO drone met veel succes hun Kickstartcampagne af. Er werd voldoende geld opgehaald om de kleine selfie-drone te kunnen gaan ontwikkelen. Inmiddels maakt het team flinke vorderingen op het gebied van hardware, sensoren en software.

Zo is een prototype van de ZANO drone in staat om geheel zelfstandig obstakels te vermijden. Zodra een botsing dreigt stuurt de drone weg van het gevaar. Dat wordt gedemonstreerd aan de hand van onderstaande video. Een spelletje drone-pingpong, anyone?

https://www.youtube.com/watch?v=ZDaoU30UsOw

Dronefotografie (2016)
Tags:

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.