Dronevideo toont verwoestingen Kathmandu

Dat de schade door de aardbeving in Kathmandu enorm is blijkt maar al te goed uit deze dronevideo, die gemaakt werd door een amateurpiloot uit de regio. Scheuren in de weg, vernielde tempels, ingestorte huizen en noodkampementen op open velden; vanuit de lucht wordt de volle omvang van de ramp eigenlijk pas echt duidelijk. Wil je na het zien van de beelden een steentje bijdragen aan de reddingsoperatie dan kun je onder andere bij het Rode Kruis terecht. Daarnaast is Giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties voor dit doel geopend.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier