BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Dronevideo toont verwoestingen Kathmandu

Dat de schade door de aardbeving in Kathmandu enorm is blijkt maar al te goed uit deze dronevideo, die gemaakt werd door een amateurpiloot uit de regio. Scheuren in de weg, vernielde tempels, ingestorte huizen en noodkampementen op open velden; vanuit de lucht wordt de volle omvang van de ramp eigenlijk pas echt duidelijk. Wil je na het zien van de beelden een steentje bijdragen aan de reddingsoperatie dan kun je onder andere bij het Rode Kruis terecht. Daarnaast is Giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties voor dit doel geopend.

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Powervision Powerray
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.