Drone geeft extra dimensie aan reisvideo Antartica

Rond de jaarwisseling maakte Kalle Ljung samen met zijn 73-jarige vader een reis naar Antarctica. Via Ushuaia in Argentinië ging de reis naar Port Williams in Chili, om vervolgens via Cape Horn en langs de Drake Passage naar de Melchior Islands in Antarctica te varen. In totaal bracht Ljung 16 dagen door in het Antarctische gebied.

Hij maakte een fantastische reisvideo van de trip. Daarvoor gebruikte hij een DJI Phantom 2 met GoPro Hero 3. Het vogelperspectief van de drone biedt een zeer unieke kijk op het witte sprookjeslandschap. Niet voor niets is de video inmiddels dan ook een ‘Staff Pick’ op Vimeo.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier