BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Phantom 3-eigenaren kunnen nog niet vliegen door vertraagde app

Trotse bezitters van de nieuwe DJI Phantom 3 kunnen nog niet vliegen met hun drone als zij deze willen besturen met een Apple telefoon of tablet. De bijbehorende Pilot App is namelijk vertraagd door het strenge selectieproces dat Apple hanteert bij de goedkeuring van nieuwe apps.

Zonder de app is het niet mogelijk om de first person view camerabeelden te bekijken of de drone in te stellen. Volgens een medewerker van DJI was de app op tijd ingediend maar verloopt het reviewproces stroever dan gepland, als gevolg van een miscommunicatie door een eigen medewerker.

DJI adviseert klanten in de tussentijd om gebruik te maken van een Android smartphone of tablet, aangezien de DJI Pilot App wel voor dat platform beschikbaar is via de Google Play Store.

DJI Phantom 3

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.