Phantom 3-eigenaren kunnen nog niet vliegen door vertraagde app

Trotse bezitters van de nieuwe DJI Phantom 3 kunnen nog niet vliegen met hun drone als zij deze willen besturen met een Apple telefoon of tablet. De bijbehorende Pilot App is namelijk vertraagd door het strenge selectieproces dat Apple hanteert bij de goedkeuring van nieuwe apps.

Zonder de app is het niet mogelijk om de first person view camerabeelden te bekijken of de drone in te stellen. Volgens een medewerker van DJI was de app op tijd ingediend maar verloopt het reviewproces stroever dan gepland, als gevolg van een miscommunicatie door een eigen medewerker.

DJI adviseert klanten in de tussentijd om gebruik te maken van een Android smartphone of tablet, aangezien de DJI Pilot App wel voor dat platform beschikbaar is via de Google Play Store.

DJI Phantom 3

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier