Mythbuster Adam Savage gaat 3D print-samenwerking Shapeways&DJI promoten

Via het Nederlandse 3D-printbedrijf Shapeways kun je ontwerpen van eigen hand stuksgewijs laten fabriceren en desgewenst via een marktplaats te koop aanbieden aan anderen. Op die manier zijn er al flink wat drone-accessoires beschikbaar gekomen. Dat is dronefabrikant DJI niet ontgaan en het bedrijf heeft nu een selectie van accessoires gemaakt op de website van Shapeways.

Shapeways is erg verheugd met de samenwerking: het is naar eigen zeggen voor het eerst dat een groot bedrijf de innovatie vanuit de makercommunity erkent en actief aanmoedigt. De samenwerking wordt bovendien extra in het zonnetje gezet door Adam Savage – bekend van het tv-programma Mythbusters – die groot fan is van de producten van DJI en deze graag naar eigen inzicht modificeert. Savage gaat samen met DJI en Shapeways ontwerpers ondersteunen die accessoires maken voor droneliefhebbers wereldwijd.

Onder de 3D geprinte drone-accessoires die je via de website van Shapeways kunt bestellen vindt je onder andere gimbalprotectors, mounts voor tablets en smartphones, zonnekapjes voor cameralenzen en aangepaste landingsgestellen.

3D geprinte drone-accessoires

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.