BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Mythbuster Adam Savage gaat 3D print-samenwerking Shapeways&DJI promoten

Via het Nederlandse 3D-printbedrijf Shapeways kun je ontwerpen van eigen hand stuksgewijs laten fabriceren en desgewenst via een marktplaats te koop aanbieden aan anderen. Op die manier zijn er al flink wat drone-accessoires beschikbaar gekomen. Dat is dronefabrikant DJI niet ontgaan en het bedrijf heeft nu een selectie van accessoires gemaakt op de website van Shapeways.

Shapeways is erg verheugd met de samenwerking: het is naar eigen zeggen voor het eerst dat een groot bedrijf de innovatie vanuit de makercommunity erkent en actief aanmoedigt. De samenwerking wordt bovendien extra in het zonnetje gezet door Adam Savage – bekend van het tv-programma Mythbusters – die groot fan is van de producten van DJI en deze graag naar eigen inzicht modificeert. Savage gaat samen met DJI en Shapeways ontwerpers ondersteunen die accessoires maken voor droneliefhebbers wereldwijd.

Onder de 3D geprinte drone-accessoires die je via de website van Shapeways kunt bestellen vindt je onder andere gimbalprotectors, mounts voor tablets en smartphones, zonnekapjes voor cameralenzen en aangepaste landingsgestellen.

3D geprinte drone-accessoires

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.