Video

Pijlsnelle drone schiet als een raket de lucht in

De ontwikkelingen op het gebied van materialen, elektromotoren, propellers en accu’s zorgen ervoor dat de vliegprestaties van drones steeds beter worden. Dat leidt niet alleen tot langere vliegtijden en een nauwkeuriger besturing maar ook tot hogere snelheden. Dat laatste wordt goed duidelijk in onderstaande demonstratievideo.

De Quadmovr lijkt op het eerste gezicht op een doodnormale quadcopter. Totdat de piloot het ‘gas’ opentrekt en de zelfbouwdrone als een raket de lucht inschiet. Daarna wordt gedemonstreerd dat de drone ook bijzonder indrukwekkende horizontale snelheden kan behalen en allerlei acrobatische toeren kan uithalen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier