BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Pijlsnelle drone schiet als een raket de lucht in

De ontwikkelingen op het gebied van materialen, elektromotoren, propellers en accu’s zorgen ervoor dat de vliegprestaties van drones steeds beter worden. Dat leidt niet alleen tot langere vliegtijden en een nauwkeuriger besturing maar ook tot hogere snelheden. Dat laatste wordt goed duidelijk in onderstaande demonstratievideo.

De Quadmovr lijkt op het eerste gezicht op een doodnormale quadcopter. Totdat de piloot het ‘gas’ opentrekt en de zelfbouwdrone als een raket de lucht inschiet. Daarna wordt gedemonstreerd dat de drone ook bijzonder indrukwekkende horizontale snelheden kan behalen en allerlei acrobatische toeren kan uithalen.

Dronefotografie (2016)

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.