BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Wandelend, fietsend en dronend door de historische binnenstad van Delft

De Oude Jan, de Vliet, de Oostpoort, de Oude Delft, de Nieuwe Kerk: stuk voor stuk bekende Delftse monumenten en locaties, die allemaal voorbij komen in de toeristische video ‘Delft Publicly Beautiful by Drone’ waarin zowel beelden vanaf de grond als vanuit de lucht zijn gecombineerd.

De makers zijn er (aan de sneeuw te zien afgelopen winter) zowel wandelend, fietsend als vliegend op uit getrokken om opnamen te maken in de historische binnenstad. Het resultaat is een leuke video die een aardige indruk geeft van de universiteitsstad. Leuk is dat er ook binnen een aantal gebouwen is gefilmd.

We hopen maar dat de makers zich goed bewust zijn geweest van de regelgeving omtrent het vliegen met drones, want zonder ontheffing mag je niet zonder meer boven aaneengesloten bebouwing vliegen. Om die reden kreeg de maker van het Utrechtse Domtoren filmpje vorig jaar een boete van 350 euro.

Dronefotografie (2016)
Tags:

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.