BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone ZDF zorgt voor paniek in Berlijn

Een cameradrone van de Duitse tv-zender ZDF heeft in Berlijn tot veel opschudding geleid. Volgens de Hamburger Morgenpost werden politie en brandweer opgetrommeld nadat de drone tot paniek had geleid bij een vluchtelingenopvangcentrum.

ZDF was met de drone opnamen aan het maken van het opvangcentrum. Een Pakistaan die in zijn thuisland drone-aanvallen had meegemaakt schrok dusdanig van de drone dat hij een zenuwinzinking kreeg. Volgens een woordvoerder van het opvangcentrum hing de drone voor de ramen en raakten naast de Pakistaan ook andere asielzoekers in paniek.

Volgens de ZDF heeft drone nooit binnen een straal van honderd meter rondom het opvangcentrum gevlogen. De leiding van het opvangcentrum noemt de actie van de zender echter ‘onverantwoordelijk’.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.