Video

Reis van 19.000 km door Zuid-Amerika met drone vastgelegd

Het Zuid-Amerikaanse continent heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Backpackers Tom Montefiore en Adam Humphrey besloten om al het moois dat ze tijdens hun reis door Chili, Bolivia, Ecuador, Brazilië, Argentinië en Peru tegen zouden komen op verschillende manieren vast te leggen.

Het reisgezelschap maakte onder andere gebruik van een DJI Phantom 2 drone met GoPro Hero 3 voor het maken van onderstaande video. Maar ook een spiegelreflex hoorde tot de uitrusting van het duo. De combinatie van luchtopnamen met timelapse fotografie zorgt voor een betoverend verslag van een reis die meer dan 19.000 kilometer in beslag nam.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier