BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Reis van 19.000 km door Zuid-Amerika met drone vastgelegd

Het Zuid-Amerikaanse continent heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en natuur. Backpackers Tom Montefiore en Adam Humphrey besloten om al het moois dat ze tijdens hun reis door Chili, Bolivia, Ecuador, Brazilië, Argentinië en Peru tegen zouden komen op verschillende manieren vast te leggen.

Het reisgezelschap maakte onder andere gebruik van een DJI Phantom 2 drone met GoPro Hero 3 voor het maken van onderstaande video. Maar ook een spiegelreflex hoorde tot de uitrusting van het duo. De combinatie van luchtopnamen met timelapse fotografie zorgt voor een betoverend verslag van een reis die meer dan 19.000 kilometer in beslag nam.

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.