BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Russen spelen GTA 2 na met drone

Het is één van de meest populaire games aller tijden: Grand Theft Auto 2, een videospel uit de bekende en bij tijd en wijle controversiële Grand Theft Auto-reeks. Het tweede deel in de reeks verscheen eind 1999. De gameplay wordt gekenmerkt door een top-downperspectief, waarbij je als speler alles van bovenaf ziet.

Een stel Russen kwam op het idee om bezien vanuit het perspectief van een drone wat scenes uit GTA 2 na te spelen en het resultaat te voorzien van de originele geluidseffecten en achtergrondmuziek. Een leuk idee en we kunnen niet wachten op drone reënsceneringen van andere populaire games.

https://www.youtube.com/watch?t=96&v=N-aDHKKRdso

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.