Russen spelen GTA 2 na met drone

Het is één van de meest populaire games aller tijden: Grand Theft Auto 2, een videospel uit de bekende en bij tijd en wijle controversiële Grand Theft Auto-reeks. Het tweede deel in de reeks verscheen eind 1999. De gameplay wordt gekenmerkt door een top-downperspectief, waarbij je als speler alles van bovenaf ziet.

Een stel Russen kwam op het idee om bezien vanuit het perspectief van een drone wat scenes uit GTA 2 na te spelen en het resultaat te voorzien van de originele geluidseffecten en achtergrondmuziek. Een leuk idee en we kunnen niet wachten op drone reënsceneringen van andere populaire games.

https://www.youtube.com/watch?t=96&v=N-aDHKKRdso

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier