BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Kom in zomerse sferen met deze dronebeelden van een drijvende bar

De zon begint de laatste dagen aardig door te breken in Nederland en met het vakantiegeld in aantocht beginnen veel mensen na te denken over de zomervakantie. Wellicht dat deze video van de Cloud 9 bar in Fiji je helpt om alvast helemaal in zomerse sferen te komen.

Vanuit de lucht gefilmd lijkt het wel alsof de drijvende bar in de lucht zweeft, zo helder blauw is de zee nabij de Mamanuca-eilanden. Naast relaxed snorkelen en lekker chillen op de bedden en sofa’s kun je bij Cloud 9 ook terecht voor een lekkere pizza. Vakantie, anyone?

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.