Dronevideo schetst dromerig beeld van Oud-Beijerland

Een filmpje van Martijn van Ruiven geeft een mooie impressie van het Zuid-Hollandse dorpje Oud-Beijerland en de directe omgeving, de Hoeksche Waard. Naast de Oude Maas komt ook de jachthaven van het dorpje in beeld, alsook het historische stadscentrum.

Of het filmpje lang te vinden zal zijn op YouTube is nog maar de vraag, want er is in meerdere fragmenten sprake van vliegen boven aaneengesloten bebouwing en daar is de luchtvaartpolitie over het algemeen niet zo blij mee. Tot die tijd dus maar snel genieten van de beelden.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.