Gans valt drone aan bij Alkmaar

Een agressieve Nijlgans heeft een drone aangevallen die boven de Oudorperpolder bij Alkmaar vloog. Volgens RTV Noord Holland kwam de broedende gans in actie nadat de drone over het nest van het dier was gevlogen. De gans aarzelde geen moment en besloot tegen de quadcopter aan te vliegen. Deze overleefde de botsing en kon even later veilig landen.

Bestel de Mavic Air direct bij DJI
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Eén gedachte over “Gans valt drone aan bij Alkmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.