Video

Game of Thrones-commercial gefilmd met drone

Fans van de populaire serie Games of Thrones vinden het vast leuk om een kijkje achter de schermen te nemen bij de opname van een commercial voor hun favoriete tv-programma. Het Duitse bedrijf Skynamic werd gevraagd om met een drone opnamen te maken voor het spotje.

Voor het maken van de opnamen maakte het filmbedrijf gebruik van een Red Epic digital cinema camera, die gemonteerd werd onder een flinke octocopter. Met deze camera kunnen 4K opnamen met 25 fps worden gefilmd. Dankzij een drie-assige gimbal kan een tweede operator de camera 360° laten draaien, met indrukwekkende shots tot gevolg.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier