BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Enrique Iglesias verwond door drone tijdens concert

Een voorval waarbij zanger Enrique Iglesias probeerde om een drone uit de lucht te pakken die tijdens een concert opnamen van hem maakte is hem op een paar lelijke verwondingen aan zijn vingers komen te staan. Iglesias wilde de drone pakken om er vervolgens zijn fans mee te filmen, maar hij greep mis en de propellers veroorzaakten een diepe snee in zijn vingers.

 

De zanger werd van dichtbij gefilmd door een DJI Inspire 1 quadcopter. Aanvankelijk leek Iglesias een goede grip op de drone te hebben, maar toch kwam er een propeller tegen zijn hand aan met een flinke verwonding tot gevolg. Backstage maanden medewerkers Iglesias om de show af te breken maar daar wilde de zanger niets van weten: met een verband om zijn vingers zette Enrique het concert voort. Zijn vingers bleven echter bloeden en aan het eind van de show zat zijn hele shirt vol bloed, iets wat zijn veelal vrouwelijke fans bijzonder spannend leken te vinden.

Het is vooralsnog een groot raadsel waarom er uberhaupt met een quadcopter boven het publiek en in de buurt van de zanger gevlogen mocht worden. De propellers van een drone draaien met een snelheid van een paar duizend omwentelingen per minuut en kunnen lelijke verwondingen opleveren bij mens en dier. Mede om die reden is het in de meeste landen verboden om boven mensenmenigten te vliegen.

DroneLand ROC-light

2 Comments

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.