BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone neemt kijkje in Concertgebouw Amsterdam

Een klassiek concert bijwonen in het Concertgebouw te Amsterdam is altijd een bijzondere ervaring, al was het alleen maar vanwege de grandeur die het gebouw zowel van binnen als van buiten uitstraalt. Een uniek indoor dronefilmpje laat goed zien hoe mooi het gebouw van binnen is.

Na een spectaculair openingsshot wordt je meegenomen langs de namen van bekende componisten die te zien zijn op het balkon. Ook het grote orgel komt volop in beeld. Leuk is dat het filmpje afsluit met een dronie van de directeur van het concertgebouw, Simon Reinink. De muziek die je hoort is Piano concerto no. 2 III Allegro Scherzando van Rachmaninoff.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.