Video

Drone neemt kijkje in Concertgebouw Amsterdam

Een klassiek concert bijwonen in het Concertgebouw te Amsterdam is altijd een bijzondere ervaring, al was het alleen maar vanwege de grandeur die het gebouw zowel van binnen als van buiten uitstraalt. Een uniek indoor dronefilmpje laat goed zien hoe mooi het gebouw van binnen is.

Na een spectaculair openingsshot wordt je meegenomen langs de namen van bekende componisten die te zien zijn op het balkon. Ook het grote orgel komt volop in beeld. Leuk is dat het filmpje afsluit met een dronie van de directeur van het concertgebouw, Simon Reinink. De muziek die je hoort is Piano concerto no. 2 III Allegro Scherzando van Rachmaninoff.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier