BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Fascinerende dronevideo van graancirkel Dorset

Met enige regelmaat verschijnen ze in mais- en graanvelden in binnen- en buitenland: graancirkels. Door wie of door wat ze gemaakt worden is nog altijd aanleiding voor talloze discussies. Sommige mensen zijn er heilig van overtuigd dat de soms bijzonder complexe patronen door buitenaardse wezens worden gemaakt, anderen denken simpelweg aan grapjassen die er ‘s nachts op uit trekken om graanvelden van boeren te voorzien van cirkels, lijnen en andere geometrische vormen.

Onverklaarbaar of niet, graancirkels zijn zeker fascinerend om te zien. Vanaf de grond, maar zeker vanuit de lucht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds vaker dronevideos en -foto’s opduiken van graancirkels. In deze video’s zijn de soms complexe patronen goed te onderscheiden. Onderstaande opnamen werd gemaakt van een graancirkel in de buurt van Dorset, een regio waar als sinds de 17e eeuw melding wordt gemaakt van graancirkels.

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.