BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

De mooiste plekjes op Lesbos, gefilmd met een drone

De laatste weken is het Griekse eiland Lesbos – of Lesvos, zoals de Grieken het spellen – vooral negatief in het nieuws vanwege de niet aflatende stroom bootvluchtelingen waarmee het eiland te kampen heeft. Ook de economische ellende waar Griekenland mee te maken heeft straalt natuurlijk af op Lesbos.

Je zou bijna vergeten dat het eiland een prachtige vakantiebestemming is, vol met historische overblijfselen zoals Romeinse aquaducten en eeuwenoude kloosters, gezellige badplaatsjes gelegen aan helderblauw zeewater en prachtige bossen, afgewisseld door dorre maanlandschappen.

Onderstaande video ‘Highlights of Lesvos’ geeft een goede indruk van het eiland. Te zien zijn onder andere de badplaats Petra met de Panagia Glykofilousa-kerk, het Kastro fort bij Molyvos, een olijfboomgaard in Geras, een windmolen bij Perama, het Romeinse aquaduct bij Moria, het vissershaventje van Nifida, het aan de zuidkust gelegen dorp Plomari, het op een berg gelegen Antissa klooster en de zoutvlakten van Kalloni.

De luchtopnamen werden gefilmd met een DJI Phantom 3 Professional. De time-lapse beelden bij het versteende woud in Eressos werden gemaakt met een GoPro Hero 4 Black Edition.

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Powervision Powerray
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.