Video

Mooie dronebeelden Centraal-Amerika van Coen Swijnenberg

Van radio-dj Coen Swijnenberg was al bekend dat hij er graag met zijn drone op uittrekt om filmpjes te maken. Zijn laatste reis bracht hem in Costa Rica, Nicaragua en Panama. In zijn bagage had hij een gloednieuwe Phantom 3 Professional, waarmee hij mooie filmopnamen maakte.

Swijnenberg ondervond bij de douane en onderweg geen enkel probleem met zijn drone. “Het ging allemaal heel makkelijk. Hier is zoveel ruimte en natuur om in alle rust te kunnen vliegen. Erg fijn.”

Het maken van de opnamen van de vulkaan zorgde wel voor klamme handjes. “Op de vulkaan was het spannend vanwege de rook en de hele hard wind. Toch gedaan. De Phantom had het zwaar maar deed het perfect.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier