Video

Unieke dronebeelden van Safaripark Beekse Bergen

Wie in Afrikaanse sferen wil komen zonder duizenden kilometers te hoeven reizen kan terecht bij Safaripark Beekse Bergen, al jaren een begrip in Nederland. De dieren in het park laten zich normaal gesproken alleen bekijken vanuit de safaribus of vanuit je eigen auto. Wout van de Wouw besloot echter om de dieren vanuit een heel ander perspectief te filmen en maakte met zijn drone opnamen in het park.

Voor het maken van de beelden verkreeg Van de Wouw toestemming van het park. Bovendien werd hij door een dierenarts begeleid. De opnamen werden gemaakt met een DJI Phantom 2 met GoPro Hero 4 Black Edition.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier