BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Unieke dronebeelden van Safaripark Beekse Bergen

Wie in Afrikaanse sferen wil komen zonder duizenden kilometers te hoeven reizen kan terecht bij Safaripark Beekse Bergen, al jaren een begrip in Nederland. De dieren in het park laten zich normaal gesproken alleen bekijken vanuit de safaribus of vanuit je eigen auto. Wout van de Wouw besloot echter om de dieren vanuit een heel ander perspectief te filmen en maakte met zijn drone opnamen in het park.

Voor het maken van de beelden verkreeg Van de Wouw toestemming van het park. Bovendien werd hij door een dierenarts begeleid. De opnamen werden gemaakt met een DJI Phantom 2 met GoPro Hero 4 Black Edition.

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.