Den Haag wederom in teken van drones tijdens TUSExpo 2016

De succesvolle eerste editie van The Unmanned Systems Expo (TUSExpo) eerder dit jaar in het World Forum in Den Haag krijgt begin 2016 een vervolg. Tijdens de vakbeurs TUSExpo 2016, die plaatsvindt van 2 tot en met 4 februari 2016, kunnen bezoekers zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van unmanned aerial vehicles en andere onbemande systemen.

TUSExpo logo

Net als de eerste editie bestaat de TUSExpo 2016 uit drie onderdelen: een conferentie, een vakbeurs en een matchmaking platform. Naast toepassingen op het gebied van defensie, veiligheid, inspectie, landbouw, wetenschap, cinematografie en onderzoek zal er wederom veel aandacht zijn voor consumentendrones. Ook voorziet de beurs in een start-up paviljoen, waar kleine bedrijven innovatieve ontwikkelingen kunnen tonen.

De vorige editie van de TUSExpo trok ruim 1.500 bezoekers van over de hele wereld. De reden dat de beurs wederom plaatsvindt in het World Forum is de ondersteuning van de partijen als de gemeente Den Haag en The Hague Security Delta (HSD).

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier