Man zet grote drone in om kleine drone te bergen

Een paar weken geleden moest Harrisen Howes lijdzaam toezien hoe een dronken huisgenoot een kleine hobbydrone met een lege accu op het dak van de buren deed belanden. Onlangs kocht hij een wat grotere drone aan en besloot om met een paar haken, gemaakt van oude kleerhangers, een reddingspoging te wagen. Hieronder zie je het resultaat van de bergingsoperatie:

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier