Video

Drone jaagt kwajongens stuipen op het lijf

Een groepje kinderen in de Ierse plaats Letterkenny zal een stiekeme klimpartij op het dak van een school nog lang bijblijven. De jongens werden opgemerkt door Stephen Coyle, die toevallig in de buurt met zijn drone aan het vliegen was. Ervan overtuigd dat ze met de politie van doen hadden sloegen de jongens snel op de vlucht.

Coyle zette voor de grap de achtervolging in en de jongens zetten het op een lopen. Toevallig liepen ze precies in de armen van de dronepiloot, die even verderop stond. Nadat bleek dat Coyle geen kwaad in de zin had gaven de jongens opgelucht toestemming om het filmpje op YouTube te plaatsen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier