Dansende drones rond rijdende auto zorgen voor spectaculaire lichtshow

Schilderen met licht, zo kun je deze ‘Car vs Drones’ video het beste omschrijven. Het kunstenaarsinitiatief The Creators Project rustte een aantal drones uit met verlichting en lieten deze rondom een bewegende auto dansen. Het resultaat werd gefilmd met een camera die ingesteld stond op een lange sluitertijd. Het resultaat is een fascinerende video waarbij de lichtpatronen door hun vorm en compositie verbluffende visuals vormen.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier