Video

Wakeboarder in Hoeksche Waard gefilmd met Yuneec Q500+

Wie door de polders bij Strijen rijdt, moet niet vreemd opkijken als er wakeboarders hun kunsten vertonen op één van de vele sloten die het gebied kent. Dankzij een zogenaamde winch is het namelijk mogelijk om bijna overal te wakeboarden, ook als er geen speedboot of kabelbaan voorhanden is. Een spectaculair gezicht en fotograaf en dronepiloot Ferry Krauweel twijfelde dan ook geen moment toen hij wakeboarder Evert van den Berg van Board Academy voorbij zag komen en stuurde zijn Yuneec Q500+ erop af.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier