BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Prachtige dronevideo neemt je mee op een grand tour door Venetië

Denk aan een Italiaanse stad die geroemd wordt om zijn historische centrum en vele kanalen: tien tegen één dat je Venetië in gedachten hebt genomen. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen de historische stad in het noordoosten van Italië, die talloze markante bouwwerken en andere kunstwerken herbergt, waaronder natuurlijk het Piazza San Marco, de Campanile, de Brug der Zuchten en de Joodse wijk.

Alhoewel je het tegenwoordig beter uit je hoofd kunt laten om met een drone te gaan vliegen in zo’n toeristische stad zijn er op YouTube aardig wat dronefilmpjes te vinden waarin Venetië het decor vormt. Daarvan is Venizavion van Jean-Claude Julien misschien wel de mooiste: in een ruim vijftien minuten wordt je meegenomen langs enkele van de hoogtepunten van de stad, begeleid door rustgevende klassieke muziek van Vivaldi.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.