BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

DJI Phantom drones nu ook te koop via Apple Store

DJI Phantom 3 in Apple Store

De populaire DJI Phantom 3-serie drones van DJI zijn sinds kort ook te koop via de Amerikaanse Apple Store. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat de drones een smartphone of tablet nodig hebben om goed te kunnen functioneren, en in veel gevallen is dat een iOS device. En ook qua marketingstijl passen de twee bedrijven goed bij elkaar.

De symbiotische relatie tussen Apple en DJI levert laatstgenoemde partij een interessant nieuw verkoopkanaal op, want mensen die graag Apple-producten kopen en redelijk wat geld over hebben voor de nieuwste snufjes vormen een ideale doelgroep voor DJI.

Overigens zijn de Phantom quadcopters nog niet vindbaar in de Nederlandse versie van de Apple Store. Daar vind je momenteel alleen de AR.Drone 2.0 en Bebop drone van Parrot: drones die eveneens gebruik maken van een tablet of smartphone voor de bediening.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.