BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Sfeervolle dronebeelden in korte natuurfilm Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is een prachtig stukje Nederland, dat je vanzelf tegenkomt als je vanuit Zuid-Holland naar Zeeland rijdt. Het gebied wordt gekenmerkt door polderlandschap en verschillende natuurgebieden. Jeffrey Groeneweg en Ferry Krauweel besloten om de schoonheid van het gebied onder andere met een drone te filmen.

In de video komen zowel mooie timelapse beelden als dronebeelden voor. De fragmenten zijn opgenomen in verschillende natuurgebieden en polders, waaronder de Oeverlanden van Strijensas. “De Schotse Hooglanders aldaar stonden raar te kijken toen de drone over hen heen vloog”, aldus Ferry Krauweel.

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.