Sfeervolle dronebeelden in korte natuurfilm Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is een prachtig stukje Nederland, dat je vanzelf tegenkomt als je vanuit Zuid-Holland naar Zeeland rijdt. Het gebied wordt gekenmerkt door polderlandschap en verschillende natuurgebieden. Jeffrey Groeneweg en Ferry Krauweel besloten om de schoonheid van het gebied onder andere met een drone te filmen.

In de video komen zowel mooie timelapse beelden als dronebeelden voor. De fragmenten zijn opgenomen in verschillende natuurgebieden en polders, waaronder de Oeverlanden van Strijensas. “De Schotse Hooglanders aldaar stonden raar te kijken toen de drone over hen heen vloog”, aldus Ferry Krauweel.

https://www.youtube.com/watch?t=37&v=0vRvtOjqezg

360º-fotografie en -video
Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. Wiebe schrijft ook over de wereld van 360º content op 360shooter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel de Mavic Air bij DJI
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.