Video

Drone filmt zonnebadende man op 65 meter hoge windmolen

Een Amerikaanse dronepiloot die met zijn drone een windmolen wilde filmen deed van de week een wel heel bijzondere ontdekking. Bovenop de reusachtige windmolen lag namelijk een nietsvermoedende man te zonnen.

Wellicht dacht de man een plek gevonden te hebben waar hij ongestuurd kon genieten van de zon, maar dat bleek dus niet het geval. In het filmpje is te zien hoe de man wakker wordt door het geluid van de drone, maar hij lijkt het niet heel erg te vinden om op grote hoogte bespioneerd te worden en zwaait zelfs even naar de quadcopter.

Kevin Miller, eigenaar van de drone, denkt dat het om een onderhoudsmonteur gaat die even pauze nam op zijn werkplek. “Toen ik bij de windmolen aankwam zag ik dat de deur open stond. Ik nam aan dat er aan de molen gewerkt werd, want hij was niet in gebruik. Voor mij een mooie gelegenheid om eens een kijkje bovenin te nemen met mijn drone.”

https://www.youtube.com/watch?v=KX8cuGiQb4Y

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier