BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Man vangt vis met drone

Het is misschien iets minder voor de hand liggend, maar je kunt een drone prima gebruiken als werphengel. Dat bewijst de Amerikaanse boer Derek Klingenberg, die met zijn quadcopter uit vissen ging. Hij had al vrij snel beet.

Dat drones vele toepassingsmogelijkheden hebben wordt eens te meer duidelijk als je onderstaande video bekijkt. De visvangst werd niet alleen vanaf de wal maar ook door de drone zelf gefilmd, en dat levert tamelijk unieke beelden op.

Boer Klingenberg heeft overigens wel vaker creatieve ideeën voor dronefilmpjes. Eerder al filmde hij een kudde koeien vanuit de lucht, en zette daarbij zijn drone in als cowboy.

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.