BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone brengt vluchtelingenstoet op Hongaarse snelweg in beeld

Het houdt de gemoederen in binnen- en buitenland flink bezig: het leed van de duizenden migranten die onder andere trachten om onder andere vanuit Hongarije landen als Oostenrijk en Duitsland te bereiken. Een recente bizarre ontwikkeling was de kilometerslange voettocht over een snelweg die duizenden vluchtelingen ondernamen. De stoet werd halverwege door een drone in beeld gebracht.

Duizenden mensen waren het wachten op het station van Boedapest beu en besloten om via de snelweg naar de Oostenrijkse grens – een afstand van meer dan 175 kilometer – dan maar te voet af te leggen. Onderweg sliepen velen van hen in de berm. Op een gegeven moment besloot de Hongaarse regering om bussen in te zetten, om de migranten tot aan de grens te brengen.

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.