Drone maakt stiekem videobeelden van filmset Game of Thrones

Begin volgend jaar gaat seizoen 6 alweer van Game of Thrones van start, en veel fans tellen de dagen af totdat ze hun favoriete serie weer kunnen volgen. Het seizoen belooft extra interessant te worden, aangezien het boek dat de basis vormt van dit deel van de serie nog niet is verschenen.

Dat veel filmopnamen zijn gedraaid in Ierland is algemeen bekend. Het land is zelfs een extra populaire toeristische bestemming geworden als gevolg van de populariteit van de serie. Dat heeft als nadeel dat de filmcrew niet meer ongestoord haar werk kan doen: er zijn altijd wel nieuwsgierigaards die afkomen op de filmset in de hoop een glimp op te vangen van de set en de acteurs.

Eén zo nieuwsgierig type maakte het wel heel bont en gebruikte een drone om videobeelden te maken van de filmset. Of je er als Game of Thrones-fan aanwijzingen uit kunt destilleren met betrekking tot het verloop van seizoen 6 is maar zeer de vraag, maar in ieder geval krijg je zo een aardig kijkje achter boven de schermen.

https://www.youtube.com/watch?v=CRVZdI7qcZc

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier