Video

Drone ingezet als tandenfee 2.0

De schijnbaar eindeloze lijst ‘bizarre toepassingen van drones’ is weer een vermelding rijker. Het meisje in onderstaande video was al sinds ze voor het eerst een melktand verloor geobsedeerd door manieren om loszittende tanden uit te trekken. Toen haar vader voorstelde om bij de volgende tandenwissel een drone te gebruiken om de losse tand te verwijderen was ze direct enthousiast over het idee.

Voor de operatie werd gebruik gemaakt van een DJI Phantom, die op veilige afstand van het meisje middels een touwtje werd verbonden aan de losse tand in kwestie. Na een countdown vloog het apparaat de lucht in, met medeneming van de tand: operatie geslaagd! Uiteraard werd de tandentrekactie ook gefilmd vanuit het perspectief van de drone.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier