BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Drone ingezet als tandenfee 2.0

De schijnbaar eindeloze lijst ‘bizarre toepassingen van drones’ is weer een vermelding rijker. Het meisje in onderstaande video was al sinds ze voor het eerst een melktand verloor geobsedeerd door manieren om loszittende tanden uit te trekken. Toen haar vader voorstelde om bij de volgende tandenwissel een drone te gebruiken om de losse tand te verwijderen was ze direct enthousiast over het idee.

Voor de operatie werd gebruik gemaakt van een DJI Phantom, die op veilige afstand van het meisje middels een touwtje werd verbonden aan de losse tand in kwestie. Na een countdown vloog het apparaat de lucht in, met medeneming van de tand: operatie geslaagd! Uiteraard werd de tandentrekactie ook gefilmd vanuit het perspectief van de drone.

Bestel het boek 'Dronevideo's maken' bij Bol.com

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.