BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Vervolg op ‘De Nieuwe Wildernis’ bevat wederom spectaculaire dronebeelden

Het was de meest succesvolle Nederlandse natuurdocumentaire aller tijden: De Nieuwe Wildernis, een bioscoopfilm over de vier jaargetijden in het jonge natuurgebied de Oostvaardersplassen in Flevoland. De film bevatte enkele indrukwekkende filmopnamen gemaakt met een drone. Ook voor het vervolg, Holland, natuur in de delta, werd een drone ingezet.

De nieuwe film gaat over het Nederlandse zee- en rivierengebied. Maar liefst vijftien camerateams maakten gedurende een kleine 2 jaar opnamen in oerreservaat De Blauwe Kamer, aan de noordelijke oever van de Nederrijn tussen de plaatsen Rhenen en Wageningen. Er werd ook gefilmd in de Biesbosch en het natuurgebied Het Schuitwater in Noord-Limburg.

Voor het maken van de luchtopnamen werd gebruik gemaakt van de diensten van het bedrijf Omniworkx. Dit bedrijf maakt niet alleen gebruik van drones voor het maken van filmbeelden, maar zet haar UAVs ook in voor het uitvoeren van inspecties.

Hieronder vind je een voorproefje van de nieuwe documentaire. De film draait vanaf vandaag in 148 bioscopen door het hele land.

3 Comments

    • Wiebe de Jager

Leave a Reply

Beleef de PowerEgg op Bright Day
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.