Video

Prachtige dronevideo neemt je mee over Noorse fjorden

Denk je aan Noorwegen, dan denk je aan fjorden. De ruige bergen en zeetongen die diep het land in reiken vormen een onvergetelijke ervaring voor hen die er wel eens rondgereisd hebben. Mocht je de natuurpracht van de Noorse fjorden nog niet eerder gezien hebben, dan vormt deze dronevideo een aangename eerste kennismaking.

De beelden werden gemaakt door Kai Jonny Thue Venøy. Hij maakte gebruik van een DJI Phantom 2 met Zenmuse H3-3D gimbal, met daaraan een GoPro Black+ camera. Door te vliegen bij laaghangende bewolking krijgt de fjord een extra magische uitstraling. De rustige montage en mysterieuze Noorse zang maken het geheel af.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier