Prachtige dronevideo neemt je mee over Noorse fjorden

Denk je aan Noorwegen, dan denk je aan fjorden. De ruige bergen en zeetongen die diep het land in reiken vormen een onvergetelijke ervaring voor hen die er wel eens rondgereisd hebben. Mocht je de natuurpracht van de Noorse fjorden nog niet eerder gezien hebben, dan vormt deze dronevideo een aangename eerste kennismaking.

De beelden werden gemaakt door Kai Jonny Thue Venøy. Hij maakte gebruik van een DJI Phantom 2 met Zenmuse H3-3D gimbal, met daaraan een GoPro Black+ camera. Door te vliegen bij laaghangende bewolking krijgt de fjord een extra magische uitstraling. De rustige montage en mysterieuze Noorse zang maken het geheel af.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over het ROC-light. In het najaar van 2018 was Wiebe als coach&jurylid verbonden aan het tv-programma 'Drone Masters'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.