BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Prachtige dronevideo neemt je mee over Noorse fjorden

Denk je aan Noorwegen, dan denk je aan fjorden. De ruige bergen en zeetongen die diep het land in reiken vormen een onvergetelijke ervaring voor hen die er wel eens rondgereisd hebben. Mocht je de natuurpracht van de Noorse fjorden nog niet eerder gezien hebben, dan vormt deze dronevideo een aangename eerste kennismaking.

De beelden werden gemaakt door Kai Jonny Thue Venøy. Hij maakte gebruik van een DJI Phantom 2 met Zenmuse H3-3D gimbal, met daaraan een GoPro Black+ camera. Door te vliegen bij laaghangende bewolking krijgt de fjord een extra magische uitstraling. De rustige montage en mysterieuze Noorse zang maken het geheel af.

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.