BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Feedback gevraagd: Dutch Drone TV

Dutch Drone TV

Drones: je leest er steeds vaker over in de kranten en ook op tv komt het fenomeen regelmatig voorbij. Hoog tijd dus voor een tv-programma over het onderwerp, waarin je elke week wordt bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen. Dat is de insteek van Dutch Drone TV.

Dutch Drone TV is een initiatief van Parcival Hofland, ook wel bekend van de Dutch Drone Academy. Het idee is om een wekelijkse uitzending te verzorgen waarin het laatste drone-nieuws de revue passeert: mooie filmpjes, technische ontwikkelingen, nuttige toepassingen, maar ook minder positief nieuws, zoals incidenten waarbij drones betrokken zijn. Vast onderdeel van de show is een update verzorgd door Wiebe de Jager van Dronewatch.

Het format is reeds toegestuurd aan een aantal producenten. Hieronder kun je een korte teaservideo bekijken. Wie er uiteindelijk meedoen aan het programma, wat de inhoud wordt en wanneer het verschijnt is allemaal nog niet bekend. De initiatiefnemer wil wel graag alvast feedback horen van potentiële kijkers, dus als je vragen of opmerkingen hebt, laat het weten via Facebook!

DroneLand ROC-light

One Response

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.