BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Zo ziet een Inspire 1 er van binnen uit

Heb je je wel eens afgevraagd hoe een moderne quadcopter er van binnen uit ziet? Je kunt natuurlijk een schroevendraaier ter hand nemen en je drone een keer openschroeven, maar je kunt hem ook onder een röntgenscanner leggen. Dat laatste deed Mighty Sky Film met een DJI Inspire 1. 

Op de foto is de inhoud van een goed gevulde transportkoffer te zien, met daarin niet alleen een Inspire 1 quadcopter, maar ook twee remote controls (één van de piloot en één voor de camera-operator), een drietal smart batteries en de camera-gimbal module te zien.

In de behuizing van de drone zelf kun je ook verschillende onderdelen onderscheiden zoals de vier motoren, de snelheidsregelaars (ESCs) en de flight controller, het ‘brein’ van de drone. Herken jij nog andere onderdelen?

Inspire 1 X-ray

DroneLand ROC-light

Leave a Reply

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.