BedrijvengidsOok ROC-light opleidingen en verzekeringen! Zoek bedrijf

Bloedstollende FPV racing-video met Hawaii als decor

Mensen uit de FPV racing scene kennen de naam Charpu waarschijnlijk wel: hij is wereldwijd misschien wel de meest ervaren droneracepiloot van dit moment. Dat blijft niet onopgemerkt en onlangs sponsorden Drone Nationals, Lumenier en ImmersionRC een trip naar Hawaii – onder de titel FPV Paradise Tour – om daar zijn kunsten te vertonen.

In een eerdere video kun je zien hoe Charpu met zijn quadcopter spannende capriolen uithaalt in en rond een verlaten kantoorgebouw; in onderstaand filmpje krijg je zijn vliegskills te zien tegen de achtergrond van de tropische bossen op Hawaii. Hopelijk heb je een sterke maag, want zelfs vanaf een computerscherm wordt je dizzy als je te lang naar zijn loops en rolls kijkt…

Leave a Reply

Skytools
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.